Audio - 0 rezultate
15-01-2022 - 13:52
Lajme
Kosovë
Kllokoqi: Kjo kohë ma kujton djalin pa kokë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-01-2022 - 14:01
Lajme
Kosovë
Qalaj: Prokuroria Speciale në Kosovë nuk është autorizuar për të hapur rast lidhur me dosjet në OVL-UÇK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-01-2022 - 14:01
Lajme
Kosovë
Qalaj: Policia e Kosovës nuk e ka pasur asnjë komunikim me ZPS-në
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-01-2022 - 14:01
Lajme
Kosovë
Qalaj: ZPS më ka kontaktuar vetëm një herë, ka shprehur falënderim për asistencë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 16:03
Lajme
Kosovë
Bislimi: Ata ishin veprimtarë të palodhur politik me dekada që nga vitet e 70-ta
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 16:03
Lajme
Kosovë
Lladrovci: Isë Elshani dhe Jahir Prenku janë dy veprimtarë të shquar të çështjes kombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 16:02
Lajme
Kosovë
Lladrovci: Diaspora jonë ndikoi fuqishëm në rrugën e bashkimit të mërgimtarëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 12:49
Lajme
Kosovë
Haradinaj-ZPS-së: Shteti im nuk është shtet, nuk guxon të ndjehet nga ju
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 12:49
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Nuk kam përgjegjësi ndaj ZPS-së por ndaj vendit tim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 12:48
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Ngjarja me dokumente paska qenë kurth
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 12:48
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Nuk më është sqaruar që dokumentet janë sekrete
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-01-2022 - 12:48
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Ne vetëm kemi informuar që në zyrat e OVL-UÇK kanë arritur dokumente
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-01-2022 - 12:46
Lajme
Kosovë
Kurti: Do të bëjmë gjithçka për t’i ndihmuar të prekurit nga aksidenti i mërgatës tonë në Serbi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-01-2022 - 12:39
Lajme
Kosovë
Murati: Rritja e pensioneve është me vendim të përhershëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-01-2022 - 12:39
Lajme
Kosovë
Murati: Pensionet tash e tutje do të paguhen në mes të muajit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 15:56
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Rrjedhja e dokumenteve nga Specialja paraqet skandal
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 15:56
Lajme
Kosovë
Haradinaj: ZPS nuk ka ardhur në OVL-UÇK pas konferencës së parë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 15:56
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Konferencat i kemi thirrur mbi bazën e transparencës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 15:56
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Në dokumentet e speciales kishte fletë-falënderim na ZPS për prokurorinë serbe
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 12:41
Lajme
Kosovë
Kurti: FSK është gati për përgjegjësi dhe detyra të reja
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 12:40
Lajme
Kosovë
Kurti: “Defender Europe 2023” do t’ju gjejë edhe më të përgatitur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
11-01-2022 - 12:40
Lajme
Kosovë
Kurti: Ushtria e Kosovës është ëndrra edhe amaneti i brezave ndër vite
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 16:13
Lajme
Kosovë
Salihu: Ne i kemi fëmijët nga gjitha komunat.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 16:13
Lajme
Kosovë
Salihu: Tash synojmë të fokusohemi në strehimin familjarë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 16:13
Lajme
Kosovë
Salihu: Kemi filluar edhe një projekt të ri e cila është një qendër strehuese për nënat dhe fëmijët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023