Audio - 0 rezultate
05-01-2022 - 12:22
Lajme
Kosovë
Azemi: Nuk duhet të ketë propozime nën 400 euro për pagë minimale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 11:28
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Jemi duke punuar për të ngritur padi ndaj Serbisë për gjenocid në Kosovë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 11:28
Lajme
Kosovë
Haxhiu: I rëndësishëm bashkëpunimi i qytetarëve në rastet e krimeve të organizuara
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 11:28
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Vettingu nevojë urgjente, nuk do heqim dorë nga ky proces
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 11:28
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Kryeprokurori i ardhshëm i Shtetit duhet të ketë integritet moral dhe profesional
KosovaPress
Vetëm me parapagim
05-01-2022 - 11:27
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Pakoja ligjore për reformë në sistemin prokurorial procedohet këtë muaj
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:20
Lajme
Kosovë
Pallaska: Vazhdimi i hetimeve tregon që Prokuroria ka qenë e papërgatitur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:19
Lajme
Kosovë
Pallaska: Ka një regjim të pashembullt të redaktimit të informatave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:19
Lajme
Kosovë
Pallaska: Lënda me e dobët që ka ekzistuar në historinë tonë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:18
Lajme
Kosovë
Pallaska: Paragjykimet ndaj shtetit të Kosovës janë arsyeja pse Thaçi po mbahet në paraburgim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:18
Lajme
Kosovë
Pallaska: Ekziston mosbesim i gjykatës ndaj shtetit të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:18
Lajme
Kosovë
Pallaska: Thaçi është dorëzuar në mënyrë vullnetare por trajtohet si i arrestuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 11:18
Lajme
Kosovë
Pallaska: Shkeljet procedurale e kanë vështirësuar punën e mbrojtjes
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 10:16
Lajme
Kosovë
Avdijaj: Pandemia dhe shkaktarët socio-ekonomikë ndikojnë rritjen e dhunës në familje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 10:16
Lajme
Kosovë
Hamiti: Në vitin 2021 kemi strehuar 124 viktima të dhunës në familje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 10:16
Lajme
Kosovë
Shala: Kemi 6 raste të vrasjes të dhunës në familje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 10:15
Lajme
Kosovë
Shala: Në 78% të rasteve të dhunës në familje viktima janë gratë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
04-01-2022 - 10:15
Lajme
Kosovë
Shala: Kemi rritje të rasteve të dhunës në familje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 12:07
Lajme
Kosovë
Idrizi: kemi arritur ta kompeltojmë kabinetin qeverisës të komunës së Vushtrrisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 12:06
Lajme
Kosovë
Idrizi: Kemi trashëguar edhe një borxh total prej 5 milionë e 363 mijë e 294 euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Murati: S’ka pasur premtim për mos rritje të tvsh-së për gastronomët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Murati: Këtë vit figurojnë 25 mijë vende të reja pune
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Murati: Këtë vit kemi shënuar disa rekorde gjatë indikatorëve ekonomik
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-12-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Murati: Deri në përmbyllje të vitit 2021 rritja ekonomike do të jetë 10 përqind
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-12-2021 - 13:16
Lajme
Kosovë
Maloku: Kemi pranuar 15 kërkesa për fillim të procedurave disiplinore ndaj prokurorëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024