Audio - 0 rezultate
20-09-2021 - 15:06
Lajme
Kosovë
Aliu: Vizita në Beograd nuk ka qenë e lehtë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 15:06
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Aliu po fsheh diçka për vizitën në Beograd
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 15:05
Lajme
Kosovë
Aliu: Krasniqi nuk mund ta shkarkoj, për rrugën Deçan-Plavë na keni mashtruar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:15
Lajme
Kosovë
Zemaj: 45 ditë 624 qytetarë kanë humbur jetën e t’i thua po e vejmë në kontroll variantin Delta
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:15
Lajme
Kosovë
Vitia: Falë masave të qeverisë Kurti, Kosova po arrin të kalojë variantin delta
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:07
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Bisilimi është ka i bën dëm shtetit të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:06
Lajme
Kosovë
Bislimi: Qysh s’po të vjen marre me thënë nuk je marrë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:04
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Ju jeni një korrier, ju kam injoruar, sepse nuk keni gjë në dorë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 14:04
Lajme
Kosovë
Bislimi: Memli Krasniqi si kryetar i përkohshëm ka nis një valë tmerrshme të sulmeve ndaj meje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:34
Lajme
Kosovë
Kurti: Në nëntor shkojë në ShBA
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:25
Lajme
Kosovë
Konjufca: I fundit që mund të flas për UÇK-në në PDK është Tahiri
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:24
Lajme
Kosovë
Tahiri: Nuk e thash në atë drejtim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:23
Lajme
Kosovë
Konjufca: Ky fjalor nuk duhet të jetë në gojën e deputetit të Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:23
Lajme
Kosovë
Kurti: A kam qenë luftëtar i UÇK-së pyetni Sylejman Selimin dhe Rrustem Mustafën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 13:23
Lajme
Kosovë
Tahiri: Kisha dashur të jesh luftëtar, por je viktimë dhe komplekset e tua s’mundesh me shëru kaq lehtë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:56
Lajme
Kosovë
Gashi: Pse sot e ndërmorët këtë masë dhe pse me njësi speciale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:39
Lajme
Kosovë
Kurti: Nuk ka asnjë qëllim cenimin e lëvizjes së qytetarëve serbë në Kosovë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:38
Lajme
Kosovë
Kurti: Tabelat e përkohshme janë imponim nga pala tjetër
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:21
Lajme
Kosovë
Tahiri: Skenar i keq hapja e arkivave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:11
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Është mirë që fushata t’u lihet kandidatëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 12:11
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Qeveria i hapi në verë dasmat dhe ahengjet për t’i mbyllur në vjeshtë shkollat dhe çerdhet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 11:59
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Qysh ka kaluar Liburni në Beograd, çka është puna e këtij korridorit të hekurudhave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 11:58
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Kryeministër dhe tre ministrat e juaj jeni më të këqij se Nexhati
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 11:47
Lajme
Kosovë
Zemaj: Kryeministër shkarkoje ministrin Vitia dhe kërko falje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-09-2021 - 11:31
Lajme
Kosovë
Kusari-Lila: Aplikimet për mbështetje financiare ndaj grave janë mbi 13 mijë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021