Lajme - 0 rezultate
07-05-2021 - 12:27
Lajme
Kosovë
​Hyseni: Asnjë person nuk mund të ketë ndikim te Prokurori i Shtetit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 12:26
Lajme
Kosovë
​Kurti: Luftimin e dhunës ndaj grave e kemi prioritet qeveritar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 12:10
Lajme
Kosovë
Komuna e Prishtinës do t’i subvencionojë me 400 mijë euro kompanitë private të autobusëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 12:09
Biznes
Kosovë
​Komuna e Drenasit ia kthen kompanisë makinat mjelëse për fermerë, nuk i solli sipas kontratës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:56
Siguri
Kosovë
​Policët e vënë në rrezik jetën e tyre në mbrojtje të banorëve nga zjarri
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:36
Kulturë
Kosovë
​𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐚 pjesë e edicionit të arkitekturës në Bienalen e Venedikut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:30
Magazina
Botë
​Profesori jep lajmin e rëndësishëm për “La Casa de Papel”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:17
Lajme
Kosovë
​KDI: Prishtina dhe Lipjani komunat më transaprente
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:13
Siguri
Kosovë
​Lëshonte diploma shkollore të falsifikuara, arrestohet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:11
Lajme
Kosovë
Kurti e Vitia takojnë kryetarin e Athinës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:59
Siguri
Kosovë
​Therje me thikë në Suharekë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:58
Lajme
Kosovë
​Haxhiu: Do të ndërmarrin masa për adresimin e dhunës në familje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:55
Siguri
Kosovë
​FOL: Këshilli Prokurorial dhe Prokuroria realizuan planin e punës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:48
Lajme
Kosovë
Njësia Speciale e EULEX-it dhe KFOR-i në stërvitje të përbashkëta për kontrollimin e turmave dhe trazirave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:47
Siguri
Kosovë
​Vjedhin para dhe pako me cigare në një lokal
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:36
Siguri
Kosovë
​Doli nga shtëpia personi me Covid-19
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:28
Siguri
Kosovë
​Rrahje në mes të miturave në Obiliq
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:18
Covid-19
Kosovë
​815 gjoba për mosrespektim të masave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 10:10
Lajme
Kosovë
​Haradinaj kujton heroin Bahri Fazliu: Rënia e tij, shembull si sakrifikohet për Atdheun
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:48
Lajme
Kosovë
Mblidhet sot Qeveria Kurti
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:46
Sport
Kosovë
​Këshilli diskuton për problemin e kurdisjeve të mundshme në ndeshjet e futbollit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:38
Ngjarje
Kosovë
Njoftim shtesë (Video)
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:38
Covid-19
Kosovë
​Shoqata e të Drejtave të Pacientëve letër Vitisë, shprehin shqetësimin për procesin e vaksinimit të qytetarëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:25
Covid-19
Kosovë
​Spitali i Gjakovës trajtoi 1186 pacientë nga fillimi i Pandemisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 9:11
Lajme
Shqipëri
​Në Këlçyrë të Shqipërisë policia ka parandaluar një vrasje të mundshme.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021