Video - 0 rezultate
26-01-2022 - 17:13
00:00:39
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Rezoluta e kishte ndihmuar ZRrE-në dhe qeverinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 17:12
00:00:33
HD1080
Lajme
Kosovë
Zemaj: Këto improvizime mashtruese janë treguesi i qartë në mosefikasitetin e kësaj qeverie
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 17:12
00:01:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Për përjashtimin e katër komunave do të kemi një debat të veçantë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 17:11
00:01:03
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Mazhoranca ka koordinim me Kurtin dhe ZRrE-në për të implementuar bllok-tarifën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:49
00:00:30
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Ligji i vjetër mbi tokën ndërtimore paraqet pengesë për zhvillimin e të drejtëve të qytetarëve të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:39
00:00:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Nuk kemi kuorum për disa pika që duhet të hyjnë në votim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:32
00:00:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Ministrja Hajdari ka rezultuar pozitiv me Covid-19
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:28
00:00:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga konferenca e partive Opozitare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:15
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Kemi arritur të sigurojmë barna në sasi të konsiderueshme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:15
00:01:03
HD1080
Lajme
Kosovë
Kollçaku:Deputetët kinse të shqetësuar për COVID kanë thirrur debat politik
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:14
00:00:34
HD1080
Lajme
Kosovë
Kollçaku: Nuk po mundesh të largohesh nga petku i ministrit, Zemaj: Këta janë varëtistë e ministrisë është shkelje ligjore me raportuar në Komision
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:14
00:00:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi:Absolutisht do i rishikojmë masat, nuk jam i interesuar t’i mbajmë bizneset mbyllur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:13
00:01:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi: Nëse përkeqësohet gjendja absolutisht duhet të mbyllen shkollat
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:13
00:01:33
HD1080
Lajme
Kosovë
Zemaj: Akoma vazhdoni të ndiheni komod me situatën pandemike në vend
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:12
00:00:26
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi:Nuk kemi hapësirë për relaksim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:12
00:01:29
HD1080
Lajme
Kosovë
Dreshaj:Sot në Klinikën Infektive kanë vdekur dy pacientë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:12
00:01:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi: Në Javët e fundit përjetuar ngritje të vazhdueshme të infektimeve por jo edhe të spitalizimeve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:11
00:01:45
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga mbledhja e Komisionit për Shëndetesi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:02
00:00:45
HD1080
Lajme
Kosovë
Kusari-Lila: Grupi parlamentar i Vetëvendosjes nuk ka marrë pjesë votim derisa procesi i konsultimeve është ende i hapur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-01-2022 - 16:01
00:00:13
HD1080
Lajme
Kosovë
Kusari-Lila: Rezoluta e propozuar nga opozita nuk u është shpërndarë deputetëve të Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2022