Video - 0 rezultate
23-03-2023 - 13:24
00:00:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Deputeti Shala ofendon kryeministrin Kurti
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 13:07
00:00:41
HD1080
Lajme
Kosovë
Abazoviq: Mali i Zi ofron mbështetje që të arrihet marrëveshja përfundimtare Kosovë-Serbi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:58
00:00:21
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Zgjedhjet në veri mund të jenë një bombë e kurdisur për këtë marrëveshje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:58
00:00:57
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Është tepër e rëndësishme që kryeministri mos ta humb cakun
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:57
00:01:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Marrëveshja është përmbyllur në ditën kur është dakorduar dokumenti i parimeve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:57
00:00:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Gjendja në vend është shumë serioze, është kritike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:49
00:01:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga Xhamia e Qarrshisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:41
00:00:19
HD1080
Lajme
Kosovë
Shaheen: Marrëveshja redukton tensionet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:40
00:00:40
HD1080
Lajme
Kosovë
Blinken: Nëse Kosova dhe Serbia e zbatojnë marrëveshjen, do t'i shtyjë pesë vendet e BE-së drejt njohjes së Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:38
00:00:40
HD1080
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Kryeministri e Kosovës e ka pranuar mos-njohjen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:38
00:00:55
HD1080
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Nga marrëveshje finale në autonomi në qendër
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:38
00:01:06
HD1080
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Në villën e kasapit të shqiptarëve i ka pranuar krejt ato që i ka pranuar se nuk do i bëjë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:37
00:01:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Kam kundërshtuar disa marrëveshje në të kaluarën dhe vazhdoj të punoj për reuzltat më të mirë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:37
00:00:56
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Kosova nuk do të rëndohet me kurrfarë shtrese tjetër të autoritetit ndërmjet komunave dhe qeverisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:37
00:00:43
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga Seanca e Kuvendit të Kosovës - 3
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:32
00:00:20
HD1080
Lajme
Kosovë
Mehaj: jam plotësisht i fokusuar në mbështetjen e vazhdueshme të Forcës së Sigurisë së Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:32
00:01:03
HD1080
Lajme
Kosovë
Mehaj: FSK ishte ndër vendet e para që u përgjigj pas tërmetit në Turqi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:32
00:00:57
HD1080
Lajme
Kosovë
Osmani: Burrat dhe gratë e Forcës sonë të Sigurisë kanë nderuar edhe një herë uniformën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:30
00:00:48
HD1080
Lajme
Kosovë
Osmani: Kjo ngjarje mblodhi së bashku 60 personel nga ekipet kombëtare dhe ndërkombëtare të kërkim-shpëtimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 12:29
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Osmani: FSK dhe Qendra Ndërkombëtare po lëvizin me shpejtësi drejt zhvillimit të atësive të specializuara
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023