Video - 0 rezultate
23-03-2023 - 18:02
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Abazi: Ndihem i ofenduar kur Kurti përmendi aktivistët e dorëhequr të Lëvizjes Vetëvendosje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 17:53
00:00:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga pritja e Kryeministrit Edi Rama nga Rishi Sunak, Kryeministër i Mbretërisë së Bashkuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 16:59
00:00:35
HD1080
Lajme
Kosovë
Borrell: Ne do të ndjekim nga afër kush po e zbaton dhe kush nuk po e zbaton marrëveshjen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 16:15
00:00:30
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje: Takimi i kryeministrit maqedonas Kovaçevski me Ministren e Jashtme gjermane
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:38
00:00:21
HD1080
Lajme
Kosovë
Fejzullahu: Kërkesa e KEK-ut për rritjen e çmimit të energjisë nuk është marrë parasysh
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:37
00:01:05
HD1080
Lajme
Kosovë
Fejzullahu: Kërkesa e KEK-ut për rritjen e çmimit të energjisë nuk është marrë parasysh,
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:34
00:02:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Fejzullahu: Pritet që rritja e energjisë të jetë për 15 për qind
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:32
00:01:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Fejzullahu: Me të hyrat në vlerë 398 mijë euro, do të furnizohen konsumatorët e rregulluar me energji elektrike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:30
00:00:53
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga mbledhja e dytë e Bordit të ZRRE-së për vitin 2023
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:29
00:00:12
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoxhaj: Marrëveshja nuk ka kurrfarë themeli juridik ndërkombëtar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:29
00:00:24
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoxhaj: Marrëveshja e Ohrit humbja më e madhe e Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:24
00:00:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Kolgeci: Ademi mund të lirohet pas dy apo tre ditësh
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:23
00:00:42
HD1080
Lajme
Kosovë
Kolgeci: Gjendja e shëndetësore e Ademit është stabile
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:18
00:01:58
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga takimi i kryeministrit Edi Rama me Kryetarin e Kuvendit të Mbretërisë së Bashkuar, Lindsay Hoyle
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:06
00:00:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Shala: Më dërgoni vërejtjen me postë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:06
00:00:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Konjufca: Kujtim Shala keni përdorur gjuhë joparlamentare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 15:04
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga aksioni i PSD-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 14:39
00:01:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Aleatët tanë duan ta sjellin Serbinë drejt Evropës, a do ta arrijnë një gjë të tillë unë nuk kam shumë shpresë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 14:39
00:01:16
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Detyrimet ndërmjet palëve bazohen në parimin e pëlqimit dhe mirëbesimit në të drejtën ndërkombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-03-2023 - 14:38
00:01:16
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Mosnënshkrimi i marrëveshjes nga Serbia nuk i ulë detyrimet nga Bashkimit Evropian
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023