Video - 0 rezultate
18-04-2024 - 17:38
00:00:41
HD1080
Lajme
Kosovë
Hovenier: Shpresojmë të shohim zgjidhje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 17:37
00:00:19
HD1080
Lajme
Kosovë
Hovenier: ShBA pret që Serbia të zbatojë angazhimet e marra
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 17:37
00:00:56
HD1080
Lajme
Kosovë
Hovenier: Ne jemi të shqetësuar për ndalimin e vazhdueshëm të zëvendësdrejtorit Jankoviq
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 17:06
00:03:20
HD1080
Lajme
Kosovë
Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog takohet me nxënësit e shkollës “Ibrahim Mazreku
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 16:04
00:00:41
HD1080
Lajme
Kosovë
Damati: Mbrojtja do të arri që të konfirmoj pafajësinë e tij por vetëm se tani në instancën më të larë në gjykatën e shkallës të dytë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 16:04
00:00:56
HD1080
Lajme
Kosovë
Damati: Vendim i gjykatës themelore të Prishtinës departamenti special është voluminoz gjithsej në 167 faqe dhe i njëjti përmban shkelje të mëdha
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 16:04
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga intervista me Musa Damatin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:55
00:00:19
HD1080
Lajme
Kosovë
Ibishi: Qeveria duhet të kërkojë në mënyrë strikte ndalimin e këtyre masave ndaj qytetarëve të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:55
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Ibishi: Zyrtarët policor serbë në bisedë mes tjerash ndër vete kanë thënë se është vendim politik
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:54
00:00:43
HD1080
Lajme
Kosovë
Ibishi: Serbia do të vazhdon me mënyra të ndryshme që t'i dënojë edhe në këtë formë zyrtarët policorë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:54
00:02:02
HD1080
Lajme
Kosovë
Ibishi: Serbia shkeli të drejtat e njeriut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:52
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje: “Serbia do të vazhdoi t'i dënojë zyrtarët policorë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:41
00:01:31
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Me veprimin e djeshëm, Serbia ka shkelur një grumbull marrëveshjesh
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:40
00:01:12
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Votimi në Asamble thirrje për ministrat e jashtëm që ta trajtojë aplikimin për anëtarësim në Këshill të Evropës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:24
00:00:42
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Do të bëjmë edhe një herë rishikimin e kodit penal dhe të procedurës penale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:24
00:00:58
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Rreth 200 raste raportohen çdo muaj për dhunë ndaj grave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 15:23
00:00:32
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Krimet kundër grave tregojnë dështimin e sistemit gjyqësor dhe prokurorial
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 14:31
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Sveçla: Ne jemi në asistim të çfarëdo vendimi të KQZ-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 14:17
00:02:07
HD1080
Lajme
Kosovë
Sveçla: Janë marrë në pyetje në lidhje me të kaluarën e tyre, lidhjet e tyre me UÇK-në
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-04-2024 - 14:17
00:00:29
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Nuk është në pyetje dialogu sa është në pikëpyetje Marrëveshja Bazike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024