Video - 0 rezultate
25-09-2022 - 12:32
00:01:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga tema: Anesteziologët po e lënë sektorin publik për atë privat, rrezikohen të zgjerohen listat e pritjes
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:22
00:01:31
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Është për të ardhur keq sa shumë po humbin prej inatit qeveritar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:22
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Ofertat tona për sindikatën e arsimit nuk kanë vlejtur, ata kanë refuzuar të gjitha ofertat tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:22
00:00:33
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Ne nuk duam që të bojkotohet shteti sepse shkolla është shteti
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:19
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Niveli i qendrave do të ketë struktura të reja të grave dhe të rinisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:19
00:00:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Kurti: Sot është ditë e demokracisë në LVV-në
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:07
00:01:16
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Besoj që është gabim kjo qasje dhe pasojat jemi duke i vuajtur që të gjithë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:06
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Rendi dhe qetësia të ruhet dhe të vendoset përmes institucioneve të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:06
00:01:00
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Pakoja kundër inflacionit e vonuar dhe joadekuate
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:06
00:00:54
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Mungesa e dialogut social tash e një kohë e ka sjellë këtë situatë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 12:05
00:00:43
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga intervista : " Hoti për grevën në arsim: Kërkesa e sindikatës e arsyeshme pasi është vonuar ligji i pagave"
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 11:45
00:01:14
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga votimi i Kurtit në zgjedhjet e VV-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:17
00:01:00
HD1080
Lajme
Kosovë
Miftaraj: Nëse deputetët e Kosovës nuk e kuptojnë rëndësinë e këtij kodi do të ishte për keqardhje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:17
00:00:52
HD1080
Lajme
Kosovë
Miftaraj: Partia në pushtet nuk ka qenë në gjendje të komunikojë për rëndësinë e këtij kodi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:17
00:00:29
HD1080
Lajme
Kosovë
Qelaj: Nuk është plotësisht në frymën kushtetuese
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:17
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Qelaj: Nëse e njëjta frymë që është në kushtetutë nuk bartet në ligj, do ta dërgojë në Gjykatën Kushtetuese
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:16
00:00:26
HD1080
Lajme
Kosovë
Pireva: Po angazhohemi që kësaj radhe të miratohet në Kuvendin e Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:16
00:00:36
HD1080
Lajme
Kosovë
Pireva: Ekspertët janë duke e trajtuar projekt-Kodin Civil
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:16
00:01:52
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga tema: Kodi Civil pritet të miratohet këtë vit, neni 1138 në fokus për ndryshim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
25-09-2022 - 10:01
00:00:35
HD1080
Lajme
Kosovë
Rugova: Ky aktivitet do të rritet nga viti më vit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2022