Video - 0 rezultate
24-02-2024 - 9:59
00:00:57
HD1080
Lajme
Kosovë
Hashani: Masat krijojnë disa telashe në Kosovë, dërgojnë sinjale jo të mira edhe tek investitorët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
24-02-2024 - 9:59
00:01:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Rafuna: Kërkesa jonë është që institucionet e BE-së t’i largojnë këto masa
KosovaPress
Vetëm me parapagim
24-02-2024 - 9:58
00:01:14
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga tema për sanksionet ekonomike të Bashkimit Evropian ndaj Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 19:39
00:02:06
HD1080
Lajme
Kosovë
Makey: Nga pushtimi rus janë vrara 80 gazetarë, filmi i tyre do të mbete dëshmi e krimeve ruse
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 19:37
00:02:01
HD1080
Lajme
Kosovë
Hovenier: Duhet të angazhohen të gjithë partnerët ndërkombëtarë për të mbrojtur Ukrainën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 19:10
00:01:01
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje : Shfaqet dokumentari “20 ditë në Mariupol” në shënim të dy vjetorit të luftës në Ukrainë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:29
00:00:51
HD1080
Lajme
Kosovë
Olluri: Mendoj se është një trajnim i qëlluar për fëmijët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:29
00:01:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Kërpuzi: Trajnimet në përgjithësi janë të mirëseardhura, sidomos për komunitetin jo shumicë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:28
00:00:55
HD1080
Lajme
Kosovë
Limani: Kemi mësuar se si të dallojmë informimin dhe keqinformimin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:28
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Komorani: Mediat në Kosovë kanë shkruar (i kanë cituar) mediat serbe që pas ndalimit të dinarit do të vijnë ushtarët serbë në Kosovë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:27
00:00:46
HD1080
Lajme
Kosovë
Kryeziu: E kam parë një deepfake që presidenti i Serbisë ka thënë që do të vazhdojmë luftën me Kosovën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:26
00:01:37
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga Nxënësit e komuniteteve jo-shumicë, viktimë e lajmeve të rreme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:23
00:00:43
HD1080
Lajme
Kosovë
Murtezaj: Kur thuani që keni shkarkuar zyrtarë që kanë vlerësime të larta, duhet t’i referoheni në diçka
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 17:21
00:00:41
HD1080
Lajme
Kosovë
Korenica: Një familjar i juaj nga pozita e shoferit e keni bërë udhëheqës të divizionit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:45
00:00:05
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Shkove t’i nuk je më ministër, edhe këtë vit edhe shkon, bëhet një ministër tjetër
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:35
00:00:58
HD1080
Lajme
Kosovë
Llugaliu: Ka pasur disa tentime që kanë provuar që të sjellin sërish dinar në procedurën që ka qenë më herët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:35
00:01:45
HD1080
Lajme
Kosovë
Lekaj: Pas hyrjes në fuqi të rregullore nga BQK a ka hyrje sërish të dinarit që hynë në Kosovë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:35
00:01:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Llugaliu: Rregullorja e re që është sjell nga BQK, ka rregulluar çështjen e bartjes së parasë për të gjithë operatorët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:34
00:00:53
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga Komisioni për Financa
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-02-2024 - 16:20
00:00:19
HD1080
Lajme
Kosovë
Murati: Unë s’jam guvernatori i BQK-së, as nuk kam qenë, mund ta pyesni kush ka qenë guvernator mëherët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024