Video - 0 rezultate
19-06-2024 - 13:11
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Rafuna: Ofron një mundësi për të zgjeruar rrjetin tonë të partneritetit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 13:10
00:01:08
HD1080
Lajme
Kosovë
Perestrello: Lufta krijon miqësi të forta, lidhje të pathyeshme që koha i konsolidon dhe nuk mund të na bëjë t'i harrojmë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 13:10
00:00:47
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Në nivel parlamentar tashmë kemi krijuar një marrëdhënie më të fortë përmes grupit parlamentar së Kosovës dhe Portugalisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 13:10
00:01:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Gërvalla: Ekonomia e Kosovës pritet që të rritet deri në 10.5 miliardë euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 12:20
00:01:01
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga mbledhja e komisionit për Integrime
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 11:51
00:02:05
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga hapja e Forumit të parë Ekonomik mes Kosovës dhe Portugalisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 10:13
00:00:55
HD1080
Lajme
Kosovë
Blyta: Pacienët mundohen t'i kurojnë sëmundjet duke konsumuar medikamente në mënyrë të pa kontrolluar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 10:13
00:01:14
HD1080
Lajme
Kosovë
Kutllovci: Ndërhyrja e farmacistëve në recetën e mjekut, mund tu kushtojë pacientëve me fatalitet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 10:12
00:01:16
HD1080
Lajme
Kosovë
Kutllovci: Rreth 40 pwr qins është rritur numri i të prekurve me strees, depresion dhe ankth
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-06-2024 - 10:12
00:00:55
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga tema për përdorimin e depresantëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:53
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Lajçak: Qëndrimi im personal ka qenë se masat duhej të hiqeshin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:53
00:00:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Lajçak: Këto janë vendime që merren nga shtetet anëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:53
00:00:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Lajçak: Ura duhet të jetë e hapur, por duhet bërë në atë mënyrë që të mos përshkallëzojë situatën në terren
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:52
00:01:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Lajçak: E kemi marrëveshjen, duhet të përshpejtojmë zbatimin e saj
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:24
00:01:47
HD1080
Lajme
Kosovë
Gërvalla- Schwarz: Jemi krenarë dhe të gëzuar që Izraeli dhe Kosova kanë vendosur marrëdhënie diplomatike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:23
00:01:10
HD1080
Lajme
Kosovë
Arbel: Kjo marrëveshje është një dëshmi e mëtejshme e forcimit të lidhjeve midis shteteve tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:23
00:00:57
HD1080
Lajme
Kosovë
Ziv: Nënshkrimi i marrëveshjes për heqjen e vizave shënon një moment të rëndësishëm historik
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 20:02
00:02:07
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga pritja për Ditën e Pavarësisë së Izraelit organizuar nga Ambasadorja e Izraelit në Prishtinë, Tamar Ziv
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 19:56
00:00:46
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga pritja dhe intervista me Miroslav Lajçak
KosovaPress
Vetëm me parapagim
18-06-2024 - 18:24
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Kelmendi: Silvinjo t’i bëj tri ndryshime në formacion
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024