Audio - 0 rezultate
31-01-2022 - 11:47
Lajme
Kosovë
Osmani: Kërkesa e Escobar është që të mos implementohen modele që do ta shndërronin veriun e Kosovës në një “Republika Sbrska”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-01-2022 - 11:47
Lajme
Kosovë
Osmani: Ish-kryeministra të Kosovës kanë nënshkruar marrëveshje të dëmshme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-01-2022 - 11:46
Lajme
Kosovë
Osmani: Propozimet për të cilat po përflitet, për autonomi të zgjeruar apo Asociacion me kompetenca të ekzekutive, nuk i janë prezantuar institucioneve tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-01-2022 - 11:45
Lajme
Kosovë
Kurti: Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zajnullahu ishin kushtrimi i çlirimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-01-2022 - 11:45
Lajme
Kosovë
Osmani: Zahiri me shokë udhërrëfyes të brezave të ardhshëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 12:02
Lajme
Kosovë
Arifi: Lajcak dhe Escobar do t’i kenë të unifikuara kërkesat sa i përket palës kosovare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 12:02
Lajme
Kosovë
Demhasaj: Mesazhet e Lajçak dhe Escobar do të jenë të qarta në Kosovë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 12:02
Lajme
Kosovë
Arifi: Vizita e Escobar dhe Lajcak nuk do të përshpejtojë dinamikën e dialogut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 11:31
Lajme
Kosovë
Çeku: Politika e ka lënë Kosovën pa energji e elektrike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 11:30
Lajme
Kosovë
Çeku: Politika e ka lënë Kosovën pa energji e elektrike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 11:30
Lajme
Kosovë
Çeku: Kurrsesi të mos u ngritën tarifat për qytetarët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 11:30
Lajme
Kosovë
Çeku: Pa konsensus, Kosova do të zhytet edhe më tej në krizë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
30-01-2022 - 11:29
Lajme
Kosovë
Çeku: Fatkeqësisht qeveria nuk e ka në prioritet sektorin e energjisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 13:47
Lajme
Kosovë
Tishuki: Shoqata financohet në kuadër të projekteve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 13:47
Lajme
Kosovë
Tishuki: Shoqata e të Verbërve të Kosovës ka të regjistruar mbi 1 mijë persona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 13:46
Lajme
Kosovë
Tishkuki: Vetëm 50 të punësuar nga 2500 të verbër
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 12:39
Lajme
Kosovë
Dollenberg: Masat mbrojtëse këshillohet të jenë më të rrepta për shkak të Omicron
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 12:38
Lajme
Kosovë
Dollenberg: Masat kufizuese në pikat kufitare të justifikueshme për të ruajtur shëndetin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 12:38
Lajme
Kosovë
Qelaj: Të hiqet ora policore dhe kufizimi për tri doza të vaksinës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 11:59
Lajme
Kosovë
Naço: Kosova dhe Shqipëria çdo ditë po forcojnë kapacitetet e tyre mbrojtëse
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 11:59
Lajme
Kosovë
Naço: Kosovë-Serbi duhet të hedhen hapat të vendosur por të ngadaltë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 11:59
Lajme
Kosovë
Naço: Vala e konfliktit Ukrainë-Rusi nuk besoj që do të përhapet edhe në Ballkan
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 10:45
Lajme
Kosovë
Nikqi: “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” do të jetë liga e përbashkët ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë në volejboll
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 10:45
Lajme
Kosovë
Nikqi: Do të ofrojmë tretman të njëjtë për të gjitha shtetet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-01-2022 - 10:45
Lajme
Kosovë
Nikqi: Tetë shtete e kanë konfirmuar pjesëmarrjen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024