Audio - 0 rezultate
14-09-2021 - 16:24
Lajme
Kosovë
Hajdari: Është për përcaktim të kushteve, mënyrës dhe kontrollit të cilësisë së punimeve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 16:04
Lajme
Kosovë
Mancini: Projekti ka si qëllim kryesor të mbështesë Kosovën në planin strategjik 2017 - 2021
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 16:04
Lajme
Kosovë
Murtezi: Gjithmonë kam menduar që ky trup do të përfshijë të gjithë fëmijët e Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 16:04
Lajme
Kosovë
Luzha: Projekti PEDAKOS vë në dispozicion qasjen “Reggio Emilia Aproach”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 16:03
Lajme
Kosovë
Ferrero: Edukimi parashkollor bazë e demokracisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 16:03
Lajme
Kosovë
Maloku - Bërdyna: Përfshirja e fëmijëve në edukimin e hershëm lë ëpr të dëshiruar, përfshirja e tyre proritet i yni
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 13:50
Lajme
Kosovë
Kajtazi: Jemi të diskriminuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 13:50
Lajme
Kosovë
Bekolli: Ne do të detyrohemi ta padisim Qeverinë, edhe në Arbitrazh
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 13:49
Lajme
Kosovë
Bekolli: Qeveria Kurti, në sitilin e qeverive të kaluara vazhdon t’i injorojë kërkesat tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 12:53
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Me vdek 30 qytetar në ditë dhe mos em pas veprime të duhura është papërgjegjësi totale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-09-2021 - 12:53
Lajme
Kosovë
Zemaj: Qeveria ka dështuar totalisht në menaxhimin e situatës pandemike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 21:41
Lajme
Kosovë
Abdixhiku: Nuk kishte pajtueshmëri për të shtyrë zgjedhjeve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 21:41
Lajme
Kosovë
Abdixhiku: Kryeministri i Kosovës është përgjegjësi i vetëm për menaxhimin e pandemisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 20:51
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Jemi të gatshëm ta shkurtojmë fushatën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 20:51
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Mendoj se nuk do të ketë shtyrje të procesit zgjedhor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 17:13
Lajme
Kosovë
Hasani: Kush do t’i mbulonë shpenzimet e pagave për njërin prind që është lituar të qëndroj në shtëpi?
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 17:13
Lajme
Kosovë
Hasani: Ne si punëdhënës jemi të rënduar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 17:12
Lajme
Kosovë
Hasani: Në shumicën e kompanive, prindërit të cilët nuk kanë pasur zgjidhje, është dashur që t’i marrin fëmijët me veti
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 16:18
Lajme
Kosovë
Gashi: Qeveria e Kosovës të angazhojë ekspertë që mirren me drejtësinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 16:18
Lajme
Kosovë
Tahiri: Nuk kemi gjë për të fshehur por nuk lejojmë me ra në diskursin e Serbinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 16:17
Lajme
Kosovë
Tahiri: Arkivat e UCK-së nuk ekzisotjnë, qeveria të kërkojë falje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 15:59
Lajme
Kosovë
Tahiri: PDK ka qenë e gatshme të diskutojë për shkurtimin e fushatës zgjedhore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 15:59
Lajme
Kosovë
Kusari Lila: Vendimi për zgjedhjet të jetë konsensual i të gjitha partive
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 15:59
Lajme
Kosovë
Gashi: Zgjedhjet duhet të mbahen, mund të shkurtohet fushata
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2021 - 15:58
Lajme
Kosovë
Tahiri: Pushteti dëshiron shtyrjen e zgjedhjeve për qëllime puro politike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021