Audio - 0 rezultate
27-10-2020 - 14:15
Lajme
Kosovë
Ahmeti: I kemi këto shtimet në numrin e të infektuarve për çdo ditë dhe pak jemi të brengosur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:15
Lajme
Kosovë
Zemaj: Jemi ndër 5 vendet me situatën më të mirë pandemike në Evropë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:14
Lajme
Kosovë
Zemaj: Do të ndërmarrim të gjitha masat e nevojshme qoftë edhe kufizime
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 13:16
Lajme
Kosovë
Muharremaj: Ukë Bytyçi është një njëri që e ka dashur pavarësinë dhe lirinë e vendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 13:15
Lajme
Kosovë
Hoti: Ngjarjet që kanë ndodhur atëherë vërtetë kanë qenë goditje e rëndë për votën e lirë, për demokracinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 18:31
Lajme
Kosovë
Hoxha: Urdhër për ndalim 48 orë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 18:31
Lajme
Kosovë
Hoxha: Rreth orës 12 e 45 minuta kemi ardhur në stacionin policor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:28
Lajme
Kosovë
Musliu: Kjo pllakë përkujtimore paraqet një copëze të historisë së popullit tonë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:27
Lajme
Kosovë
Rrustemi: Kjo pllakë që po zbulohet sot ka një vlerë të madhe
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:27
Lajme
Kosovë
Lushtaku: Pa luftën e UÇK-së me siguri Kosova nuk do të ishte e pavarur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:26
Lajme
Kosovë
Thaçi: Në bazë asaj përpjekje dhe sakrifice arritëm që të çlirojmë Kosovën për t’u mos u rikthyer Serbia kurrë më
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:23
Lajme
Kosovë
Musliu: Kjo pllakë përkujtimore paraqet një copëze të historisë së popullit tonë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:22
Lajme
Kosovë
Rrustemi: Kjo pllakë që po zbulohet sot ka një vlerë të madhe
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:22
Lajme
Kosovë
Lushtaku: Pa luftën e UÇK-së me siguri Kosova nuk do të ishte e pavarur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:21
Lajme
Kosovë
Berisha: Aty ka pasur korrupsion, ti po me dukesh “troftë” me pika të kuqe
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:20
Lajme
Kosovë
Shala: Shitjen e fabrikës së Tubave e ka vlerësua departamenti përkatës brenda AKM-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:20
Lajme
Kosovë
Murati: Arian Hasani në pronësi të vetë ka pasur vetëm një banesë dy dhomëshe dhe ka blerë fabrikën e Tubave 3.66 milionë euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:19
Lajme
Kosovë
Hoxha: Është lajm i mirë që nuk janë shkatërruar dokumentet e privatizimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:19
Lajme
Kosovë
Shala: Dokumentet e privatizimit nuk besoj se janë shkatërruar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:04
Lajme
Kosovë
Osmani: Nuk ka rëndësi për mua çka thotë kryeministri dhe disa që thirren se janë në LDK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 17:03
Lajme
Kosovë
Osmani: Kuvendi është në proces të vlerësimit për aplikim në një organizatë ndërkombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 17:15
Lajme
Kosovë
Hoti: Në këtë gjykatë dhe procese tjera nuk gjykohet lufta për liri dhe pavarësi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 17:14
Lajme
Kosovë
Zaev: E përshëndesin marrëveshjen për normalizimin e marrëdhënieve ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë e cila u arrit në Uashington
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 17:14
Lajme
Kosovë
Zaev: Presim që Kosova t’i bashkëngjitën bashkëpunimit rajonal të cilin e udhëheqin Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe Serbia
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 17:14
Lajme
Kosovë
Zaev: Kjo vizitë është tregues për forcimin e bashkëpunimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024