Audio - 0 rezultate
23-10-2020 - 17:13
Lajme
Kosovë
Hoti; Është bërë një punë e mirë në përgatitjen e mbledhjes së përbashkët të dy qeverive tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 17:13
Lajme
Kosovë
Hoti: E mirëpres shumë idenë që të shkojmë drejtë ndërtimit të pikës së përbashkët kufitare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 11:28
Lajme
Kosovë
Hoti: Shpërndarja e mjeteve për komunitetet jo shumicë do të jetë objektiv
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 11:26
Lajme
Kosovë
Hoti: Tri objektivat ku do të shpërndahen mjetet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 10:56
Lajme
Kosovë
Haradinaj-Stublla: Presim të formalizojmë vendosjen formale të marrëdhënieve diplomatike me Izraelin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 10:56
Lajme
Kosovë
Deliu-Kodra: Kur pritet të hapet ambasada në Izrael
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 10:55
Lajme
Kosovë
Kryeziu: Lëvizja Vetëvendosje nuk do të marrë pjesë në këtë raportim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
23-10-2020 - 10:55
Lajme
Kosovë
Haradinaj-Stublla: Është mungesë vizioni dhe mungesë lidershipi të BE-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-10-2020 - 13:58
Lajme
Kosovë
Sadriu: Dyshoj se ka pasur korruspion në rastin e privatizimit të fabrikës “Silcapor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-10-2020 - 13:57
Lajme
Kosovë
Sadriu: Po të mos ishin amerikanët, ne kemi mundur me pësuar edhe më keq me privatizimin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:33
Lajme
Kosovë
Spahija: Ne nuk jemi duke e bërë vetingun, jemi duke nxjerrë modalitete
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:32
Lajme
Kosovë
Hoxha: Janë përfshirë edhe akterë të cilët do të duhej të ishin subjekt i kësaj reforme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:32
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Ka harrnuar një grup tjetër që nuk mund të quhet grup i ekspertëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:27
Lajme
Kosovë
Spahija: Po tentojmë ta përfundojmë në afat
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:26
Lajme
Kosovë
Selimi: Sapo të kemi diçka konkrete prezantoj para publikut dhe tregoj se cilin opsion e zgjedhim ne
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:24
Lajme
Kosovë
Bytyqi: Ne nuk tërhiqemi nga ky ligj
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:24
Lajme
Kosovë
Selimi: Dua ligj të dobët për një vlerë të madhe
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 17:13
Lajme
Kosovë
Kadrijaj: Unë nuk e di çka ka të keqe ky projektligj që nuk po votohet prej deputetëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-10-2020 - 14:21
Lajme
Kosovë
Bytyqi: Kanë zgjedhur një rrugë për mos ta votuar dhe një rrugë që ta dezinformojnë qytetarin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024