Audio - 0 rezultate
16-09-2021 - 15:14
Lajme
Kosovë
Kurti: I mbështesim iniciativat rajonale të cilat janë nga BE-ja
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 15:13
Lajme
Kosovë
Zaev: Do të pranojmë zgjidhjen që është e pranueshme për Kosovën dhe Serbinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 15:13
Lajme
Kosovë
Kurti: Shënuam një etapë të re të bashkëpunimit me Maqedoninë e Veriut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 14:39
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Nuk mund të tregoj unë çka ka thënë Lajçak, mund ta pyesni gjatë ditës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 14:39
Lajme
Kosovë
Krasniqi: UÇK-ja s’ka pasur arkiva, po shkaktohen konfuzione
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 14:38
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Dialogu me Serbinë të ketë sa më shpejt epilogun e vet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 14:07
Lajme
Kosovë
Olszeëski: Vëzhguesit do të raportojnë gjetjet e tyre në lidhje me procesin zgjedhor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:33
Lajme
Kosovë
Rama: Shqipërisë nuk i jepen leksione
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:33
Lajme
Kosovë
Rama: Për vendin tonë vendosin vetëm autoritetet e Shqipërisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:32
Lajme
Kosovë
Rama: Për luftë elektorale po humb të gjitha kreditet ndërkombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:03
Lajme
Kosovë
Kamberi: Është policia e vetme në botë që nuk gëzon sigurimin shëndetësor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:03
Lajme
Kosovë
Kollçaku-Mullhaxha: Kemi nevojë për një ligj të ri
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:02
Lajme
Kosovë
Gexha: Ligji i ri është në proces të hartimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-09-2021 - 13:01
Lajme
Kosovë
Luzha: Punëtorët shëndetësorë kanë punuar me një sakrificë të jashtëzakonshme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 18:58
Lajme
Kosovë
Lajçak: Jo nuk kemi diskutuar për këtë çështje
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 18:58
Lajme
Kosovë
Lajcak: Kemi diskutuar me kryeministrin Kurti për situatën e tanishme të dialogut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:47
Lajme
Kosovë
Aliu: Investimet e KEDS në Ferizaj rritën cilësinë e shërbimeve elektrike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:47
Lajme
Kosovë
Berisha: KEDS në kohët e fundit ka rritur investimet në Malishevë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:46
Lajme
Kosovë
Jupaj: Nga investimet milionëshe të KEDS-it në nënstacione përfitues janë mijëra qytetar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:33
Lajme
Kosovë
Ischinger: Të përcjellët mesazhi se Serbia nuk do të bëhet pjesë e BE-së përderisa nuk e njeh Kosovën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:33
Lajme
Kosovë
Osmani: Po punojmë me partnerët për njohjet dhe aplikimin në organizata ndërkombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:32
Lajme
Kosovë
Osmani: Vuçiq insiston në institucionet mono-etnike për shkak të pretendimeve territoriale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:32
Lajme
Kosovë
Osmani: Ne nuk do të pranojmë të negociojmë për integritetin territorial të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 15:32
Lajme
Kosovë
Osmani: Iniciativa “Ballkani i Hapur” është i rrezikshëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-09-2021 - 14:37
Lajme
Kosovë
Zeka: Tash e katër vjet rasti po sillet nëpër gjykatat tona
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021