Lajme - 0 rezultate
03-08-2021 - 16:51
Lajme
Kosovë
​Haziri aktivizon Komisionin e emergjencave kundër zjarreve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:46
Biznes
Kosovë
​Punëtorët e ATK-së pezullojnë grevën e tyre
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:36
Biznes
Kosovë
​Dogana konfiskon mallra kontrabandë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:27
Rajoni
Shqipëri
​Hapet pika e përbashkët kufitare Shqipëri-Mali i Zi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:20
Lajme
Kosovë
​Nagavci takohet me përfaqësuesit e SBASHK-ut
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:14
Lajme
Kosovë
​Synohet takim pozitë-opozitë për marrëveshjet ndërkombëtare
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 16:13
Siguri
Kosovë
​Ia vë zjarrin hamullores së tij, arrestohet nga policia
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 15:56
Lajme
Botë
Lidhjet e Vuçiqit dhe qeverisë serbe me mafian?
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 15:46
Lajme
Kosovë
​Suhareka lufton zjarret me 12 zjarrfikës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 15:25
Lajme
Kosovë
​Qeveria propozon kandidatët për bord të AKP-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 15:09
Covid-19
Kosovë
​Një i vdekur dhe 110 raste të reja me COVID
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:57
Lajme
Kosovë
​Telekomi vazhdon të paguajë 1.9 milionë euro çdo vit Monaco Telekomit, kodi +377 i maskuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:36
Lajme
Shqipëri
​Shtohet rreziku nga zjarret në Vlorë, Peleshi: Flakët në Dukat kanë avancuar për shkak të erës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:31
Lajme
Kosovë
​Kuvendi miraton rekomandimet lidhur me gjendjen në sektorin e ujërave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:28
Lajme
Kosovë
​Anëtarët e Këshillit të Trashëgimisë Kulturore zotohen për mbrojte e promovim të trashëgimisë kulturore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:18
Ngjarje
Kosovë
Njoftim shtesë (Video)
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 14:17
Lajme
Kosovë
​Punësimet familjare, përplaset kryetari i Kuvendit me Musliun e PDK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 13:42
Lajme
Kosovë
​Opozita i reagon Aliut: Duhet të kesh një zor të madh mos me pas guximin të qëndrosh në seancë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 13:27
Lajme
Kosovë
​Mehaj dekoroi me medaljen “Shërbim i shquar” këshilltarin ushtarak kroat
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 13:21
Lajme
Kosovë
​Aliu: Opozita po akuzon për të mbrojtur veten
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 13:21
Lajme
Kosovë
​RrGK: Shqetësuese që nga kandidatët e zyrtarizuar deri më tani, gratë mbesin shumë pak të përfshira në listat zgjedhore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 12:55
Lajme
Kosovë
​Kastrati i PDK-së ironizon me Kurtin: U preka shumë që se futi në 100 ditëshin raketën e Jahja Kokës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 12:43
Lajme
Kosovë
​Hapet Muaji i Rinisë, mundësohet punë praktike për 900 të rinj
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 12:37
Lajme
Kosovë
​Kurti: Mbajtja nën kontroll e këtyre zjarreve sfidë e madhe, është evidente që komunat nuk kanë mjaftueshëm zjarrfikës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
03-08-2021 - 12:15
Biznes
Kosovë
​Telekomi i detyrohet ARKEP-it mbi 10 milionë euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2024