Foto - 0 rezultate
16-03-2023 - 14:12
Lajme
Kosovë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkruan memorandum me Universitetin e Prishtinës.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-03-2023 - 14:11
Lajme
Kosovë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkruan memorandum me Universitetin e Prishtinës.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-03-2023 - 14:11
Lajme
Kosovë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkruan memorandum me Universitetin e Prishtinës.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-03-2023 - 14:11
Lajme
Kosovë
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkruan memorandum me Universitetin e Prishtinës.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-03-2023 - 13:50
Lajme
Kosovë
Instituti Kombëtar Demokratik (NDI).
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-03-2023 - 13:50
Lajme
Kosovë
Instituti Kombëtar Demokratik (NDI).
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-03-2023 - 13:49
Lajme
Kosovë
Instituti Kombëtar Demokratik (NDI).
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-03-2023 - 13:49
Lajme
Kosovë
Instituti Kombëtar Demokratik (NDI).
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-03-2023 - 13:48
Lajme
Kosovë
Instituti Kombëtar Demokratik (NDI).
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:44
Lajme
Kosovë
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:43
Lajme
Kosovë
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:43
Lajme
Kosovë
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:42
Lajme
Kosovë
Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:41
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:41
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:40
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:39
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:39
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:39
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-03-2023 - 12:38
Lajme
Kosovë
Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023