Foto - 0 rezultate
17-03-2023 - 12:23
Lajme
Kosovë
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:23
Lajme
Kosovë
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:22
Lajme
Kosovë
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:21
Lajme
Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:21
Lajme
Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:21
Lajme
Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:20
Lajme
Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:19
Lajme
Kosovë
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:19
Lajme
Kosovë
Mbahet mbledhja e Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:18
Lajme
Kosovë
Mbahet mbledhja e Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:18
Lajme
Kosovë
Mbahet mbledhja e Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:18
Lajme
Kosovë
Mbahet mbledhja e Komisioni Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:17
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:17
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:16
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:16
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:16
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:15
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:15
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:15
Lajme
Kosovë
Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu pret në takim zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-ve, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023