Foto - 0 rezultate
22-03-2023 - 14:52
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:51
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:51
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:51
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:50
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:50
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 14:49
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
22-03-2023 - 12:46
Lajme
Kosovë
Mbledhja e qeverisë.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:11
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:11
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:10
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:09
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:09
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:07
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:05
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:05
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:04
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:04
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
21-03-2023 - 12:03
Lajme
Kosovë
Asociacioni i Qendrave për Punë Sociale dhe Universiteti i Prishtinës organizojnë konferencën e dyte nacionale për shënimin e Ditës Botërore të Punës Sociale.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
17-03-2023 - 12:23
Lajme
Kosovë
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti pret në takim Zëvendës Ndihmës Sekretarin për Çështje Evropiane dhe Euroaziatike, Gabriel Escobar.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023