Foto - 0 rezultate
07-04-2023 - 10:55
Lajme
Kosovë
Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë raporton ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla, lidhur Planin e punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës për vitin 2023.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:55
Lajme
Kosovë
Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë raporton ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla, lidhur Planin e punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës për vitin 2023.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:54
Lajme
Kosovë
Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë raporton ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla, lidhur Planin e punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës për vitin 2023.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:54
Lajme
Kosovë
Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë raporton ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla, lidhur Planin e punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës për vitin 2023.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:54
Lajme
Kosovë
Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë raporton ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla, lidhur Planin e punës së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës për vitin 2023.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:53
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:52
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:52
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:52
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:52
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:51
Lajme
Kosovë
Mbahet takimi me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit ndërinstitucional ndërmjet të Qeverisë dhe komunave të Republikës së Kosovës. Marrin pjesë kryeministri Albin Kurti zëvendësshefi i bashkëpunimit të Zyrës së BE-së në Kosov�
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:50
Lajme
Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, merr pjesë në hapjen e konferencës “Fuqizimi Ekonomik i Grave në Ballkanin Perëndimor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:50
Lajme
Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, merr pjesë në hapjen e konferencës “Fuqizimi Ekonomik i Grave në Ballkanin Perëndimor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:50
Lajme
Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, merr pjesë në hapjen e konferencës “Fuqizimi Ekonomik i Grave në Ballkanin Perëndimor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:50
Lajme
Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, merr pjesë në hapjen e konferencës “Fuqizimi Ekonomik i Grave në Ballkanin Perëndimor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-04-2023 - 10:49
Lajme
Kosovë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, merr pjesë në hapjen e konferencës “Fuqizimi Ekonomik i Grave në Ballkanin Perëndimor”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-04-2023 - 14:33
Lajme
Kosovë
KQZ.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-04-2023 - 14:33
Lajme
Kosovë
KQZ.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-04-2023 - 14:32
Lajme
Kosovë
KQZ.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-04-2023 - 14:32
Lajme
Kosovë
KQZ.
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023