Foto - 0 rezultate
13-09-2022 - 13:34
Lajme
Kosovë
Konferenca e përbashkët e presidentes së Hungarisë, Katalina Novák dhe Presidentes Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:33
Lajme
Kosovë
Konferenca e përbashkët e presidentes së Hungarisë, Katalina Novák dhe Presidentes Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:33
Lajme
Kosovë
Konferenca e përbashkët e presidentes së Hungarisë, Katalina Novák dhe Presidentes Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:31
Lajme
Kosovë
Takimi i presidentes së Hungarisë, Katalina Novák. nga Presidentja Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:31
Lajme
Kosovë
Ceremonia e pritjes së presidentes së Hungarisë, Katalina Novák. nga Presidentja Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:30
Lajme
Kosovë
Ceremonia e pritjes së presidentes së Hungarisë, Katalina Novák. nga Presidentja Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:30
Lajme
Kosovë
Ceremonia e pritjes së presidentes së Hungarisë, Katalina Novák. nga Presidentja Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-09-2022 - 13:29
Lajme
Kosovë
Ceremonia e pritjes së presidentes së Hungarisë, Katalina Novák. nga Presidentja Vjosa Osmani
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:14
Lajme
Kosovë
​Shoqata “Miqtë e Amerikës” ul në gjysëm-shtizë flamurin dhe ndez qirinj në nderim të mbretëreshës, Elizabeth II
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:14
Lajme
Kosovë
​Shoqata “Miqtë e Amerikës” ul në gjysëm-shtizë flamurin dhe ndez qirinj në nderim të mbretëreshës, Elizabeth II
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:14
Lajme
Kosovë
Shoqata “Miqtë e Amerikës” ul në gjysëm-shtizë flamurin, si dhe ndez qirinj në nderim të mbretëreshës së Britanisë së Madhe, Elizabeth II
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:13
Lajme
Kosovë
Deklarimi për media pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:12
Lajme
Kosovë
Deklarimi për media pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:11
Lajme
Kosovë
Deklarimi për media pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:03
Lajme
Kosovë
Mbledhja e parë e sesionit vjeshtor të Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:02
Lajme
Kosovë
Mbledhja e parë e sesionit vjeshtor të Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:01
Lajme
Kosovë
Ligjerata e ​Institutit Shkencor Kosovaro – Suedez nga eksperti norvegjez Josef Martinsen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:00
Lajme
Kosovë
Ligjerata e ​Institutit Shkencor Kosovaro – Suedez nga eksperti norvegjez Josef Martinsen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:00
Lajme
Kosovë
Ligjerata e ​Institutit Shkencor Kosovaro – Suedez nga eksperti norvegjez Josef Martinsen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-09-2022 - 16:00
Lajme
Kosovë
Ligjerata e ​Institutit Shkencor Kosovaro – Suedez nga eksperti norvegjez Josef Martinsen
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2022