Audio - 0 rezultate
28-10-2020 - 13:24
Lajme
Kosovë
Istrefi: Vlera e kontestit të fituar është 10 milionë e 183 mijë euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 13:23
Lajme
Kosovë
Selimi: Kosova të rrezikuara në arbitrazhe i ka tha rreth 300 milionë euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 13:23
Lajme
Kosovë
Selimi: Ky është nivel i dialogimit të koordinatorit nacional
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 19:07
Lajme
Kosovë
Bytyqi: Me këto informata po jep dikush informata të pasakta
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 19:07
Lajme
Kosovë
Bytyqi: Ministria e Infrastrukutës e ka zbulua vjedhjen dhe e ka raportua rastin në Polici”,
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 19:07
Lajme
Kosovë
Bytyqi: Asnjë zyrtar i ministrisë nuk është intervistuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 19:06
Lajme
Kosovë
Abrashi: Zyrtarët e ministrisë për transaksionin e 2 milionë eurove u njoftuan më 19 tetor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 18:59
Lajme
Kosovë
Zemaj: 450 polic do të fillojnë mandantin e tyre si pjese ndihmëse ne zbatushmerine e masave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 18:59
Lajme
Kosovë
Zemaj: Prishtina është me e atakuar nga pandemia
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 18:59
Lajme
Kosovë
Zemaj: Do të ketë rritje të kontrolleve në shumë drejtime
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 18:34
Lajme
Kosovë
Beqiri: Të gjithë duhet ta dini se procesi i digjitalizimit është shumë i rëndësishëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 18:34
Lajme
Kosovë
Dumoshi: Kjo ditë ofron një mundësi për të rritur ndërgjegjësimin e përgjithshëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 17:50
Lajme
Kosovë
Abbott: Të ketë më shumë transparencë në proceset e përzgjedhjes
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 17:49
Lajme
Kosovë
Abbott: Komuniteti ndërkombëtar nuk sjell zgjidhje, çështjet zgjidhen me angazhimin e Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 17:47
Lajme
Kosovë
Abbott: Përfshirja e ShBA në procesin e dialogut Kosovë-Serbi ka shënuar progres praktik
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:19
Lajme
Kosovë
Janova: Ka qenë një tolerancë për “Kelkos”, ndoshta nuk është dashur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:19
Lajme
Kosovë
Kusari-Lila: Pse një operator që vepron jashtëligjshëm furnizon manastirin e Deçanit me rrymë pa faturuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:18
Lajme
Kosovë
Shala: Në raportim duhet të jetë ministri Kuqi, zëvëndës ministri nuk pranohet në raportim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:16
Lajme
Kosovë
Ahmeti: Ne do t’i testojmë 3 mijë qytetarë të Prishtinës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:15
Lajme
Kosovë
Ahmeti: I kemi këto shtimet në numrin e të infektuarve për çdo ditë dhe pak jemi të brengosur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:15
Lajme
Kosovë
Zemaj: Jemi ndër 5 vendet me situatën më të mirë pandemike në Evropë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 14:14
Lajme
Kosovë
Zemaj: Do të ndërmarrim të gjitha masat e nevojshme qoftë edhe kufizime
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 13:16
Lajme
Kosovë
Muharremaj: Ukë Bytyçi është një njëri që e ka dashur pavarësinë dhe lirinë e vendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-10-2020 - 13:15
Lajme
Kosovë
Hoti: Ngjarjet që kanë ndodhur atëherë vërtetë kanë qenë goditje e rëndë për votën e lirë, për demokracinë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
26-10-2020 - 18:31
Lajme
Kosovë
Hoxha: Urdhër për ndalim 48 orë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021