Audio - 0 rezultate
31-10-2020 - 15:37
Lajme
Kosovë
Ramadani: Zgjidhje është regjistrimi i qenve me pronarë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 15:37
Lajme
Kosovë
Shala: Kërkesa jonë është të mblidhet asociacioni i komunave, qeveria dhe ministria përkatëse që të merret një vendim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 15:13
Lajme
Kosovë
Zemaj: Vendimi do të hyj në fuqi besoj gjatë ditës së sotme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 15:13
Lajme
Kosovë
Zemaj: Personat e infektuar duhet t’i vënë në mbikëqyrje deri në dy javë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 15:12
Lajme
Kosovë
Zemaj: Institucionet që do të punojnë me kapacitete të plota është shëndetësia dhe siguria
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 10:09
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Një mbyllje tjetër e bizneseve, na detyron të bëjmë rishikimin e shpenzimeve buxhetore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 10:09
Lajme
Kosovë
Skënderi: Kolaps dhe pasoja të papërballueshme nëse ndodhë edhe një mbyllje për biznese
KosovaPress
Vetëm me parapagim
31-10-2020 - 10:09
Lajme
Kosovë
Zeka: Mbyllje masive të ndërmarrjeve dhe vendeve të punës nëse ndalohen sërish aktivitet ekonomike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-10-2020 - 17:08
Lajme
Kosovë
Szunyog: Nuk kemi parë ndryshime në aspektin se si administrata është organizuar
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-10-2020 - 17:08
Lajme
Kosovë
Rashiti: Tri ligjet kryesore për reformë në Administratë Publike ndikojnë në përmirësimin e shërbimeve për qytetarët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-10-2020 - 17:07
Lajme
Kosovë
Veliu: Pakoja Ligjore për Reformën në Administratën Publike krijojnë sistem plotësisht të ri
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-10-2020 - 17:07
Lajme
Kosovë
Tahiri: Reduktimi i barrës administrative mundëson lehtësia për qytetarët dhe sektorin privat
KosovaPress
Vetëm me parapagim
29-10-2020 - 17:05
Lajme
Kosovë
Hoti: Me reformën në Administratës Publik synojmë të kursejmë para publik dhe të rrisim llogaridhënien
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:16
Lajme
Kosovë
Kusari-Lila: Përderisa në Qeveri ka qasje ndryshe ndryshe asnjë siguri nuk e kanë qytetarët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:15
Lajme
Kosovë
Bajrami: Nuk jemi duke e marrë me qetësi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:15
Lajme
Kosovë
Lila: Buxheti i shtetit i ka hupur 2 milionë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:14
Lajme
Kosovë
Bajrmai: Janë komplet jashtë kompetencës time
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:14
Lajme
Kosovë
Musliu: Ora 11 e 44 më duket ose 48, procesi i certifikimit ka ndodhur diku rreth orës 12 e 48
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:14
Lajme
Kosovë
Bajrami: Janë bllokuar 560 mijë euro nëpër gjirollogaritë të ndryshme, janë konfiskuar tri vetura
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 20:13
Lajme
Kosovë
Bajrami: Tek divizioni i pagesave në Thesar, gjithçka është dukur në rregull
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 17:16
Lajme
Kosovë
Rohde: Përparimi në shoqëri është i mundur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 17:16
Lajme
Kosovë
Emini: Gjatë debateve jemi munduar që të ju përkrahim dhe avokojmë në kauzën tonë për barazi gjinore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 17:15
Lajme
Kosovë
Krasniqi: Nga 600 mijë gra që janë në moshë pune, vetëm 13 për qind e tyre janë të punësuara
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 13:58
Lajme
Kosovë
Selimi: Nuk e kam atë informatë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
28-10-2020 - 13:24
Lajme
Kosovë
Selimi: Ky është nivel i dialogimit të koordinatorit nacional
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021