Foto - 0 rezultate
20-04-2021 - 16:50
Lajme
Kosovë
Prononcimi i Abelard Tahirit pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:48
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:47
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:46
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:42
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:42
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:41
Lajme
Kosovë
Mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:38
Lajme
Kosovë
Mbledhja e komisionit për çështje të sigurisë dhe mbrojtjes
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:37
Lajme
Kosovë
Mbledhja e komisionit për çështje të sigurisë dhe mbrojtjes
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:35
Lajme
Kosovë
Mbledhja e komisionit për Ekonomi dhe Ambient
KosovaPress
Vetëm me parapagim
20-04-2021 - 16:33
Lajme
Kosovë
Mbledhja e komisionit per Ekonomi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-04-2021 - 14:36
Lajme
Kosovë
Intervista me ministrin e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-04-2021 - 14:35
Lajme
Kosovë
Intervista me ministrin e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-04-2021 - 14:34
Lajme
Kosovë
Intervista me ministrin e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-04-2021 - 14:33
Lajme
Kosovë
Intervista me ministrin e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-04-2021 - 12:56
Lajme
Kosovë
Konferenca për media nga shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-04-2021 - 12:53
Lajme
Kosovë
Konferenca për media nga shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-04-2021 - 16:33
Lajme
Kosovë
Takimi i përfaqësuesve së ​Odës së Hotelerisë dhe Turizimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-04-2021 - 16:32
Lajme
Kosovë
Takimi i përfaqësuesve së ​Odës së Hotelerisë dhe Turizimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
15-04-2021 - 16:30
Lajme
Kosovë
Takimi i përfaqësuesve së ​Odës së Hotelerisë dhe Turizimit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2023