Foto - 0 rezultate
14-04-2021 - 14:33
Lajme
Kosovë
Konferenca për media nga PDK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 14:32
Lajme
Kosovë
Konferenca për media nga PDK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 14:31
Lajme
Kosovë
Konferenca për media nga PDK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 14:04
Lajme
Kosovë
Publikimi i raportit të QKRMT “E drejta për të vërtetën-viktimat pa emër”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 14:03
Lajme
Kosovë
Publikimi i raportit të QKRMT “E drejta për të vërtetën-viktimat pa emër”
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 12:30
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për buxhet dhe transfere
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 9:09
Covid-19
Kosovë
Vaksinimi i personave mbi moshën 85 vjeçare në Gjilan
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 9:07
Covid-19
Kosovë
Vaksinimi i personave mbi moshën 85 vjeçare në Gjilan
KosovaPress
Vetëm me parapagim
14-04-2021 - 9:06
Covid-19
Kosovë
Vaksinimi i personave mbi moshën 85 vjeçare në Gjilan
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 17:01
Lajme
Kosovë
Takimi i presidentes Osmani me ish-presidentët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:58
Lajme
Kosovë
Takimi i presidentes Osmani me ish-presidentët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:57
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:52
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Integrime Evropiane
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:50
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit të Shëndetësisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:48
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:47
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Qeverisje Lokale, Zhvillim Rajonal dhe Media
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:44
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Punë të jashtme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
13-04-2021 - 16:39
Lajme
Kosovë
Konstituimi i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-04-2021 - 13:55
Lajme
Kosovë
Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci
KosovaPress
Vetëm me parapagim
12-04-2021 - 13:54
Lajme
Kosovë
Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2022