Video - 0 rezultate
27-11-2020 - 15:23
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Të gjitha zhvillimet institucionale duhet të bëhen në koordinim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:23
00:00:28
HD1080
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Duhet të jemi të bashkuar në këtë rast
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:23
00:00:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Vërtet është e padrejtë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:19
00:00:17
HD1080
Lajme
Kosovë
Rama: Sfidë para nesh bërja e FSK Forcë me kapacitete mbrojtëse
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:19
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Quni: Ministria e Mbrojtjës dhe FSK kanë përbmushur objektivat vjetore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:19
00:00:53
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: UCK ka bërë luftë për liri e pavarësi, nuk kemi pse të pengojmë punën e drejtësisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 15:18
00:00:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Osmani: Transformimi I FSK-së mund të ndodhë edhe më herët se parashikimet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:59
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Për nder të festave të 28 nëntorit kam dhuruar gjak
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:58
00:01:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Haradinaj: Jam i gëzuaar për QKMF-në e re në Rahovec
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:58
00:00:34
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi: Ndërtimi i QKMF-së kap vlerën e 918 mijë e 173 eurove
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:57
00:00:26
HD1080
Lajme
Kosovë
Latifi: Kjo qendër do t’i plotësoj të gjitha nevojat për shërbime shëndetësore
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:26
00:01:07
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës – FSK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 14:14
00:02:22
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga përurimi i objektit të QKMF-së në Rahovec
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 13:34
00:00:35
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Kërkoj përkrahjen e gjithë deputetëve për këtë rezolutë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 12:52
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Abazi: Efiçienca e energjisë mos të jetë vetëm politike e imponuar nga BE
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 12:51
00:00:39
HD1080
Lajme
Kosovë
Musa: Qëllimi i projektit është t’i mbështesim institucionet dhe bizneset drejt zbatimit të efiçiencës së energjisë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 11:40
00:00:39
HD1080
Lajme
Kosovë
Nagavci: Nuk mund të arrihet numri prej 11 votave të komuniteteve andaj nuk mund ta vendosi në votim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 11:36
00:00:42
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga seanca e Kuvendit të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 11:30
00:00:24
HD1080
Lajme
Kosovë
Manaj: Nuk e mbështesim dëgjimin dhe dëshminë e Simmons në Kuvend
KosovaPress
Vetëm me parapagim
27-11-2020 - 11:30
00:00:14
HD1080
Lajme
Kosovë
Shala; Varësisht nga të gjeturat, nga ajo dëshmi mundemi me formu komision hetimor
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021