Video - 0 rezultate
19-11-2020 - 20:08
00:00:19
HD1080
Lajme
Kosovë
Shala: Ky projektligj nuk meriton të mbështetet
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 20:07
00:00:38
HD1080
Lajme
Kosovë
Murati: Kemi këtë projektligj që i bie sikur të vije karroca para kalit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 20:07
00:00:25
HD1080
Lajme
Kosovë
Reçica: Arsyeja kryesore është reformimi i inspektoratit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 20:01
00:00:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Shala: Ky projektligj është shumë i rëndësishëm
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 20:00
00:00:09
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Grupi jonë parlamentar e përkrahë në parim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 20:00
00:00:13
HD1080
Lajme
Kosovë
Thaçi-Dragusha; Ne do të përkrahim në parim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:59
00:00:30
HD1080
Lajme
Kosovë
Manaj: Ndryshimet e bëra e mundësojnë procedurën që të jetë e qartë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:59
00:00:24
HD1080
Lajme
Kosovë
Basha: Në këtë formë LVV nuk e përkrah
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:58
00:01:04
HD1080
Lajme
Kosovë
Tahiri: Ky projektligj do të zëvendësojë Ligjin aktual
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:54
00:00:52
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga videolajmi, New Born ndryshon me të drejtat e fëmijëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:53
00:00:52
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga videolajmi, Nis dekorimi i Prishtinës, injorohet kërkesa për investime në shëndetësi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:36
00:00:17
HD1080
Lajme
Kosovë
Shala: Ky projektligj ka disa të meta substanciale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:36
00:00:20
HD1080
Lajme
Kosovë
Rakaliu: Këto janë objektivat kryesore që synohet në plotësim ndryshimin e Ligjit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:35
00:01:05
HD1080
Lajme
Kosovë
Kusari: Së pari ligjin bazë Ligjin e Punës dhe pastaj të trajtohen Projektligjet tjera
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:35
00:00:31
HD1080
Lajme
Kosovë
Reçica: Të drejtat bazike të punëtorëve dhe punëdhënësve kanë bazë e nevojshme për zhvillim të politikave socio-ekonomike
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:28
00:00:18
HD1080
Lajme
Kosovë
Manaj: Incidenti i sotëm në Kuvend i adresohet Nagavcit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:28
00:00:37
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu-Nagavcit: E ke keqpërdorur pozitën që prej fillimit të seancës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:24
00:00:47
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Nuk kemi marrë përgjigje korrekte nga kryeministri rreth temës së personave të pagjetur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:24
00:00:30
HD1080
Lajme
Kosovë
Bogujevci: Nga mosha 14 vjeç luftoj me Serbinë për drejtësi
KosovaPress
Vetëm me parapagim
19-11-2020 - 19:15
00:00:46
HD1080
Lajme
Kosovë
Gashi: Kam tentuar që në këtë sallë këto çështje të mos bëhen diskutim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021