Video - 0 rezultate
16-11-2020 - 18:25
00:00:27
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Sapo të miratohet ligji për rimëkëmbje ekonomike hyjnë në qarkullim qindra miliona euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 18:24
00:00:31
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoti: Shumë shpejtë do të marrë udhë çështje e postit të presidentit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 18:24
00:00:50
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga vizita e Kryeministrit Avdullah Hoti në BQK
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 14:40
00:00:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Gaxherri; Marrëveshja për rrugën është proces krejtësisht i shkëputur
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 14:39
00:01:17
HD1080
Lajme
Kosovë
Bulliqi: Dikujt po i intereson me pengu rezultatin e këtij komision
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 14:39
00:00:24
HD1080
Lajme
Kosovë
Haxhiu: Se tre muaj asgjë nuk kemi bërë, kemi qëndru kot e po flasim kot
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 14:38
00:00:44
HD1080
Lajme
Kosovë
Abrashi; Puna e këtij komisioni është goditur përmes dhënies së lejes mjedisore të këtij operatori
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 14:38
00:00:38
HD1080
Lajme
Kosovë
Hoxha: Është e pandershme prej ZRRE-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 13:21
00:01:11
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga mbledhaj komisionit për hidrocentrale
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 12:41
00:00:08
HD1080
Lajme
Kosovë
Rukiqi: Këto vendime kanë ndikuar që nafta të jetë më e shtrjt se vendet tjera
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 12:41
00:00:23
HD1080
Lajme
Kosovë
Berjani: Çdo biznes paguan 3-4 mijë euro për pastrimin e rezervarëve, e pa përballueshme
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 12:40
00:01:48
HD1080
Lajme
Kosovë
Rukiqi: MTI dëmton naftëtarët me miliona euro
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 11:58
00:01:07
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga konferenca e OEK dhe Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:53
00:00:56
HD1080
Lajme
Kosovë
Imeraj: Hoti ta publikojë në tërësi marrëveshjen për rrugën Deçan-Plavë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:52
00:00:43
HD1080
Lajme
Kosovë
Imeraj: Komuna dhe qeveria janë pajtuar që Deçanit t’i shtohet edhe një bajpas
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:48
00:00:56
HD1080
Lajme
Kosovë
Mehmeti: Asnjë biznes nuk ka rezerva t’i përballojë mbylljes për 2-3 muaj
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:48
00:00:49
HD1080
Lajme
Kosovë
Mehani: Ka ra puna deri 80 për qind
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:48
00:00:58
HD1080
Lajme
Kosovë
Berisha: Nëse nuk marrim përkrahje do të detyrohemi ta mbyllim biznesin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:47
00:00:36
HD1080
Lajme
Kosovë
Berisha: Pothuajse vetëm një muaj kemi punuar me orar të plotë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
16-11-2020 - 10:47
00:01:37
HD1080
Lajme
Kosovë
Pamje nga tema, Bizneset kërkojnë ndihmën e shtetit, thonë se s’mund t’i mbijetojnë masave të reja kufizuese
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2022