Audio - 0 rezultate
07-05-2021 - 12:00
Lajme
Kosovë
Hasani: Këshilli Prokurorial I Kosovës ka realizuar 144 aktivitete nga 177 sa ishin paraparë për vitin 2020
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:59
Lajme
Kosovë
Maloku: Pandemiak a ndikuar negativisht në punën e KPK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Hyseni: Të Prokurori i Shtetit nuk ka parashkrime të lëndëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
07-05-2021 - 11:32
Lajme
Kosovë
Hyseni: Askush nuk mund të ndikojë në Prokurorin e Shtetit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 17:59
Lajme
Kosovë
Lekaj; Kusari-Lila të distancohet të distancohen nga ky deklarim
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 17:59
Lajme
Kosovë
Lekaj: Ku i mori 11 milionë euro qeveria, ajo ia ndali shtesat pensionistëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 17:59
Lajme
Kosovë
Lekaj: Qeveria e Kosovës po shantazhohet nga serbët
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:58
Lajme
Kosovë
Rohde: Hap i rëndësishëm drejt mbledhjes më efektive të taksave
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:54
Lajme
Kosovë
Hamza: Këto janë para të qytetarëve të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:54
Lajme
Kosovë
Hamza: Ndarja e mjeteve për energjinë në veri në kundërshtim me ligjin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:43
Lajme
Kosovë
Kosnett: Një qeveri vetë-efikase do t'i dëgjojë shqetësimet e të gjithëve
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:43
Lajme
Kosovë
Osmani: Ky grant e vulos përkushtimin e SHBA-ve për t’i qëndruar afër popullit të Kosovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:43
Lajme
Kosovë
Osmani: Ky amandament i Marrëveshjes së Grantit I sjell Kosovës 1.6 milionë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:32
Lajme
Kosovë
Simiq: Lista Serbe nuk mundet t’i mbështes këto rekomandime
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:26
Lajme
Kosovë
Murati: Digjitalizimi kursen kohën dhe parat për bizneset, si dhe rrit transparencën
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:26
Lajme
Kosovë
Hysenaj: ATK po krijon kushte për ta bërë përmbushjen vullnetare më të lehtë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:24
Lajme
Kosovë
Mehaj: Stërvitja Defender Europe 2021 ofron mundësi për rritjen e aftësive të FSK-së
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:24
Lajme
Kosovë
Mehaj: Kosova, një prej 16 vendeve pritëse të stërvitjës Defender Europe 2021
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:24
Lajme
Kosovë
Rama: Ushtrimi I Defender-Europe 21 do të jetë I fokusuar në Aeroportin e Gjakovës
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:24
Lajme
Kosovë
Rama: Në Defender-Europe 21 FSK do të marrë pjesë me 330 ushtarë
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:15
Lajme
Kosovë
Statovci: Autorizohet NP KOSTT të mbulojë devijimet e energjisë elektrike në katër komunat e vendit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:15
Lajme
Kosovë
Lila: Kërkojmë nga Qeveria të intensifikojë përpjekjet deri në arritjen e zgjidhjes së problemit
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 16:14
Lajme
Kosovë
Rizvanolli: Besojmë që në fund të këtyre gjashtë muajve ne do të kemi një zgjidhje afatgjate
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 15:20
Lajme
Kosovë
Gashi: Kurti thjesht është i padenjë të qeverisë vendin
KosovaPress
Vetëm me parapagim
06-05-2021 - 15:20
Lajme
Kosovë
Gashi: Sot pamë veprime të dhunshme në Kuvend
KosovaPress
Vetëm me parapagim
Të gjitha të drejtat e rezervuara nga A.P.L. KosovaPress © 2002-2021